Какво е Fix and flip и откога този бизнес стана популярен

...
Какво е Fix and flip и откога този бизнес стана популярен
Коментари Харесай

Ако локацията и цената са добри, то това са достатъчни фактори, за да има смисъл имотът да бъде ремонтиран

Какво е Fix and flip и от кой момент този бизнес стана известен у нас? Има ли изгода и по какъв начин се ориентираме в покупката на парцели за препродажба? По тематиката приказва по БНР Христо Шомов, специалист във Fix and flip.

" Fix and flip е, когато се купи даден парцел в неприятно положение, ремонтира се и се продаде. На въпроса дали е известно у нас, почтено казано не мога да дам отговор ", сподели той.

По думите му, когато се приказва за остаряло строителство положението на един парцел може да погълне доста средства за ремонт. Всички тези фактори могат да бъдат употребявани за понижаване на цената, само че от време на време това не се случва. Понякога, в случай че местоположението и цената са положителни, това са задоволителни фактори с цел да има смисъл парцелът да бъде ремонтиран.

" В един ремонт на остаряло строителство, най-скъпите неща са такива неща, които не се виждат. Обзавеждането и мебелировката не е най-скъпото. Най-скъпото е, че сте сменили безусловно всичко - ВиК инсталацията, електрическата апаратура, поставили сте нови настилки, изравнили сте, създали сте стените и т. н. Затова е доста значимо, когато човек купува подобен Fix and flip, той да има добра проследяемост по какъв начин са се случили нещата и тези невидими неща дали са изпълнени вярно и добре и с качествени материали. Защото всеки може да постави гипсокартон, да затвори едни проблеми и да постави едни мебели ", означи Шомов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР